karamsarLık-nefret-öLum[nickLeri]
1 sayfadaki 1 sayfası
karamsarLık-nefret-öLum[nickLeri]
●๋•Geldiğin zaman boşluk dolduran değil,gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol...
●๋•Hayatın anlamı yalnızlık,yalnızlık karamsarlık,karamsarlık ise ölümdü,yalnızlığa iten kalpsiz
●๋•Karanlığa kibrit yaktım,kibritim bitti karanlıktayım
●๋•Çiçekleri dalından koparmayın kökünden sökün
●๋•Öyle birini sewky sen öldüqden sonra yaşamasın
●๋•Gerçeqler acıdır...Gerçeğim acıtırımmm
●๋•Çhoq kırgınım uyusam bitermy?dizlerim çhoq kanadı büyüsem geçermy?
●๋•Yokluğumu hissetmeyeni warlığımla rahatsıız etmem
●๋•Sewilmeye layık olan ancak sewmesini bilendir hiçh sewmeyenler hiçh birşeye layık değillerdir
●๋•Dün geçdy yarının warmı gençliğe güwenme ölenlerin hepsi ihtiyar mı???
●๋•Ne zaman yaklaştıysam ittiniz,we ne zaman geldiysem gittiniz,siz hep en büyüq we önde idiniz,gerceqden öyle oldu;önce siz bittinizzz
●๋•Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığından yalnızım
●๋•Değer werdiğin insanlar bu değeri hak etmiyorlarsa bıraq kendy değerleriyle kalsınlar
●๋•Bir zaman ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdy bir kibrit bile çakmam
●๋•Sen yalan söyledin anne dokunduğum bütün camlar kırılıyor,ne taksam boynuma düşüp dağılıyor,bana güsel olmaq yakışmıyor anne
●๋•Benim gibi yaşayıp benim gibi ölmek size göre değil
●๋•Gidene kal demeq zawallılara kalana gid demeq terbiyesizlere dönmeyene dön demeq acizlere hak edene yol wermeq bize yakışır
●๋•Hayat yaşamın acımasızlığı acımaq ise yaşamın boğukluğu boğukluk ise aşkın karanlığı aşk ise cehennemin SOĞUK LANETİ...
●๋•ßırakın tutmayın eğitmeyin üstüme gelmein yalnız bırakın ama;ßekleyin gitmeyin ben hiçh iyi değilim...
●๋•ßeny görüp kendini sınama görebildiğin kadarım...hayat bir kumarsa zarları ben atarım...
●๋•ßeny öyle bir hale getirdinky dostlarım bile güldü Seny öyle bir hale getiricemky düşmanların bile ağlayacak
●๋•ßugün yoqqi yarın olsun düşünme kaybolursun
●๋•Her karanlık bir aydınlığa çıkacaksa benim karanlığım öldüğümde aydınlanacak
●๋•ßir anda durdu dünya ayrılık wurdu bizi sen we ben geçmişde bizken bizde biddiq neden?
●๋•Acaba acınacak durumda olduğun içinmi pop dinliyorsun,yoksa pop dinlediğin içinmy acınacak durumdasın
●๋•ßiz kardeş dediğimiz adamlar için ölmeyede gideriz gömmeyede
●๋•Teq rakibin kendinsin bu ölümlü hayatta insan insanın aynasıysa eğer görmq istersen kendini baqmalısın bana
●๋•Korktukça tutsak wazgeçdiqçe özgürsün
●๋•Ölünüzü,dirinizi,hergün birinizi,bir gün hepinizi...
●๋•Ne sewiyorum diyene inan nede ölüyorum diene ağla
●๋•Yaşamanın olduğu gibi ölümünün yolunuda kendin seç
●๋•Şirinler gay my?Gay değillerse nasıl türediler?Yoksa hepsi şirineye mi kaydı?Aman tanrım yoksa şirine bir kaşar mı?
●๋•Herşeyh yalan bir ben gerçek...Heryer ayrınlık bir ben karanlık...Herşeyh siyah beyaz ise lekeli
●๋•Daraldım hayatımdan insanlar kalabalık we yawaş tek bir adım atamaz oldum kendi yolumda aslında hep düşmekteyimmm
●๋•Geçmişe döndüm baqdım dostlarım we sewdiqlerim warmısh yada kendini öyle görenler Gülerim bu yalnızlığıma dua ederim
●๋•Aynalar buğulu kimsesiz bedenim çömelmiş bi köşede düşüne durur
●๋•Anne baq ağlıyorum hayatımda bir sonbahar soluyorum we kırıldım bir yaprak giby Kalbim ağrıyor mutluluğun tadı youq...
●๋•Kan bana hayatı anlatır hayatsa ölümü
●๋•Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya dewam edsin
●๋•Kimse birşeyler ima edmesin kininiz warsa kusun kusamıyorsanız susun
●๋•Siz kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu bira içiyorduq
●๋•Ölmeq için yaşamaq gerekir ben hiçh yaşamadımky yaşam denen duygu koca bir soru işarety???
●๋•Hayatın anlamı yalnızlık,yalnızlık karamsarlık,karamsarlık ise ölümdü,yalnızlığa iten kalpsiz
●๋•Karanlığa kibrit yaktım,kibritim bitti karanlıktayım
●๋•Çiçekleri dalından koparmayın kökünden sökün
●๋•Öyle birini sewky sen öldüqden sonra yaşamasın
●๋•Gerçeqler acıdır...Gerçeğim acıtırımmm
●๋•Çhoq kırgınım uyusam bitermy?dizlerim çhoq kanadı büyüsem geçermy?
●๋•Yokluğumu hissetmeyeni warlığımla rahatsıız etmem
●๋•Sewilmeye layık olan ancak sewmesini bilendir hiçh sewmeyenler hiçh birşeye layık değillerdir
●๋•Dün geçdy yarının warmı gençliğe güwenme ölenlerin hepsi ihtiyar mı???
●๋•Ne zaman yaklaştıysam ittiniz,we ne zaman geldiysem gittiniz,siz hep en büyüq we önde idiniz,gerceqden öyle oldu;önce siz bittinizzz
●๋•Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığından yalnızım
●๋•Değer werdiğin insanlar bu değeri hak etmiyorlarsa bıraq kendy değerleriyle kalsınlar
●๋•Bir zaman ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdy bir kibrit bile çakmam
●๋•Sen yalan söyledin anne dokunduğum bütün camlar kırılıyor,ne taksam boynuma düşüp dağılıyor,bana güsel olmaq yakışmıyor anne
●๋•Benim gibi yaşayıp benim gibi ölmek size göre değil
●๋•Gidene kal demeq zawallılara kalana gid demeq terbiyesizlere dönmeyene dön demeq acizlere hak edene yol wermeq bize yakışır
●๋•Hayat yaşamın acımasızlığı acımaq ise yaşamın boğukluğu boğukluk ise aşkın karanlığı aşk ise cehennemin SOĞUK LANETİ...
●๋•ßırakın tutmayın eğitmeyin üstüme gelmein yalnız bırakın ama;ßekleyin gitmeyin ben hiçh iyi değilim...
●๋•ßeny görüp kendini sınama görebildiğin kadarım...hayat bir kumarsa zarları ben atarım...
●๋•ßeny öyle bir hale getirdinky dostlarım bile güldü Seny öyle bir hale getiricemky düşmanların bile ağlayacak
●๋•ßugün yoqqi yarın olsun düşünme kaybolursun
●๋•Her karanlık bir aydınlığa çıkacaksa benim karanlığım öldüğümde aydınlanacak
●๋•ßir anda durdu dünya ayrılık wurdu bizi sen we ben geçmişde bizken bizde biddiq neden?
●๋•Acaba acınacak durumda olduğun içinmi pop dinliyorsun,yoksa pop dinlediğin içinmy acınacak durumdasın
●๋•ßiz kardeş dediğimiz adamlar için ölmeyede gideriz gömmeyede
●๋•Teq rakibin kendinsin bu ölümlü hayatta insan insanın aynasıysa eğer görmq istersen kendini baqmalısın bana
●๋•Korktukça tutsak wazgeçdiqçe özgürsün
●๋•Ölünüzü,dirinizi,hergün birinizi,bir gün hepinizi...
●๋•Ne sewiyorum diyene inan nede ölüyorum diene ağla
●๋•Yaşamanın olduğu gibi ölümünün yolunuda kendin seç
●๋•Şirinler gay my?Gay değillerse nasıl türediler?Yoksa hepsi şirineye mi kaydı?Aman tanrım yoksa şirine bir kaşar mı?
●๋•Herşeyh yalan bir ben gerçek...Heryer ayrınlık bir ben karanlık...Herşeyh siyah beyaz ise lekeli
●๋•Daraldım hayatımdan insanlar kalabalık we yawaş tek bir adım atamaz oldum kendi yolumda aslında hep düşmekteyimmm
●๋•Geçmişe döndüm baqdım dostlarım we sewdiqlerim warmısh yada kendini öyle görenler Gülerim bu yalnızlığıma dua ederim
●๋•Aynalar buğulu kimsesiz bedenim çömelmiş bi köşede düşüne durur
●๋•Anne baq ağlıyorum hayatımda bir sonbahar soluyorum we kırıldım bir yaprak giby Kalbim ağrıyor mutluluğun tadı youq...
●๋•Kan bana hayatı anlatır hayatsa ölümü
●๋•Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya dewam edsin
●๋•Kimse birşeyler ima edmesin kininiz warsa kusun kusamıyorsanız susun
●๋•Siz kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu bira içiyorduq
●๋•Ölmeq için yaşamaq gerekir ben hiçh yaşamadımky yaşam denen duygu koca bir soru işarety???
1 sayfadaki 1 sayfası