Genç Nesil >>Gençlerin Yeni Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sıradan ama =s

sıradan ama =s Empty sıradan ama =s

Mesaj tarafından melankolia Paz Mayıs 11, 2008 10:00 am

oLmadı qittiqinden ßeri..oLmadı ya$anmadı..ßir mutLu sanİye qörmedi qözLerim..özLedim çoK özLedim..

Hani ßir keRe dü$mü$tünn ya..parçaLanmı$tı yüreqİm..hanİ Sen topLamı$tınn ya..peKi $imdi nerdeSinn..?

çoK zaman qeçti qitti İkimizden..özüR diLerim seni üzdüySem..Sadece dinLe hİç ßir şey düşünmeden..$imdi bunLar qeLdi iÇimden..

ßu aksam senİ coK özLedim ßütün $arabı teK başIma İçtim..kırqınLıqım ßile qeçti kaLmadı..şimdi bunLar qeLdi iÇimden..

Sevqilim ve dosTum..ßabam oqLumm..arkadaşımm a$kımm..Her$eyimdin senn..!

Senn aqlama dedİn..Hanii döneceKtinn..ßir damLa qözyaşım siLmeye ßile qeLmedin..

Seviyorum seviyorum seviyorumm diyemedİm..qururum enqel oldu Seviyorumm diyemedİmm..

Gidiyorsun işte ßilmediqim uzaklara..ßakarken ardından qitme kaL diyemedİm...

Sana Açılan Kalbim İsterdi Aşkı ve Sevqiyi..Sen Sevmedin Onu O qeßerdii...!

ஐ sën äğlämä dëdïm hänï dönëċëktïn..bïr dämlä ġöżÿäşım sïlmëÿë bïlë ġëlmëdïn..! ஐ

SeN AğLaMa dEdIm hAnI DöNeCeKtIn..BiR DaMlA GöZyAşIm sIlMeYe bIlE GeLmEdIn..!

nërdësïn ÿïnë ÿölċülük nërëÿë..tëlëföndä sësïn ısıttı ÿä ïştë..sïnïrlë töplädım tüm ëşÿälärını..nölür älmäÿä ġëlmë..bıräk ïżlërïn kälsın bëndë

NeRdEsIn yInE YoLcUlUk nErEyE..tElEfOnDa sEsIn ıSıTtI Ya iŞtE..sInIrLe tOpLaDıM TüM EşYaLaRıNı..NoLuR AlMaYa gElMe..BıRaK IzLeRiN KaLsIn bEnDe

sänä bïlmëdïğïn bïr şëÿ söÿlëÿëmëm..bën dë hïçbïr şëÿ bïlmïÿörüm..në kädär ïÿïlïk värsä hëpïmïż ïçïn..hëpsïnï dïlëÿïp ġërïsïnë dïrënïÿörüm...

SaNa bIlMeDiĞiN BiR ŞeY SöYlEyEmEm..BeN De hIçBiR ŞeY BiLmIyOrUm..Ne kAdAr iYiLiK VaRsA HePiMiZ IçIn..HePsInI DiLeYiP GeRiSiNe dIrEnIyOrUm...

bü ärä ïhtïÿäċım vär sänä..ëllërïmï säkın bıräkmä..bänä hüżür vërën tëk ÿër sënïn ÿänın ünütmä...

Bu aRa iHtIyAcIm vAr sAnA..eLlErImI SaKıN BıRaKmA..bAnA HuZuR VeReN TeK YeR SeNiN YaNıN UnUtMa...

ஐ qeLeCekSinn..ßeLkİi çOk SeveCekSinn..zaManI qelİnCe qİdeCekSinn..ßirr Keşke'ye daHa yeR yOk Kalßimdee..ßirLikTe ÖleCek mİyİzz..? ஐ

ஐ bïr kälp kırıldıqındä dënïżlërr kürürr töpräk küsër dënqë kälmäż ö dünÿädä ஐ

ஐ héŕ kálp kıŕıldığıńdá bíŕ ýéŕléŕdé ýőlćúlúk báşláŕ máví ŕéńktéń śíýáhlığá héŕ bíŕ kálp kıŕıldığıńdá ஐ

Senİn aLev qözLerin..eRitSe $u ruHumu..buZ oLurr kesiLirİm..yanaRken iÇim..Sesİn ßir ucuRum..CaqIrIrsa ßeni..kuŞ oLurr uCarım..yanaRken iÇim...
ßir çoCukTum..SevmişTim..avuÇLarımda aynaLar..qaYret qüseLim eLinİ uzaT..ha qaYret qüseLim qaYret ßiTer eLbeT ßu YaqmuR saßreT...
YollaRdasın evSiiz..mutLumuSun ßensiz..söyLe ßana seßepSiz ßiter mİ a$k..yollaRdaYımm evSiiz..ßinn dertLiyim senSizz..söyLe ßana seßepSiz affedeR mİ a$k..?
ஐ Söż vëR dürmä öÿLë ßänä Söż vër ßäkışınä käNmäm ärtıK Söż vër ċöK żöR söRü dëqïL ßü Hädï çöZ vër ßïrlïktë öLċëk mïYïż..? ஐ

söż vër dürmä öÿlë bänä söż vër bäkışınä känmäm ärtık söż vër ċök żör sörü dëqïl bü hädï çöż vër bïrlïktë ölċëk mïÿïż..?

Her$ey yaLan..herKes sahTekar..qid€n qitti kaLan heP ßin pi$Man..herKes dü$Man..herKes riYakarr..ßir teK s€n kaLdın yaNımdaa...

Söz v€rr..duRma öYLe..ßana Söz v€rr..ßakı$ına Kanmam arTık Söz v€rr..coK zoR soRu deqiL ßu Hadi Çöz v€rr..ß!rl!kT€ öLc€k m!y!zZz.?

€llerim YanarKen DudakLar‎mm KanarKen ßir teK Sendinn aqL‎mDan C‎kmaYann MUTLULUK....

iÇimm kaN aqLarKen RuHum Senii ar‎YorKenn koLLar‎mDa ßaskas‎yLa..S€N! UNUTMAK !Ç!N.....

Peki ßenn Nedenn haLa ßöyleyimm..Neden haLa Gecmi$teyimm..ßelkide ßenn Sana haLa a$‎q‎mmmmmmmmmm...

i‏$Te taM ßurda Kar‏$ı‎nday‎m...Ya $imDi TuT eLimden Ya da ßir daHa Söz eTme özLemeqTen cOq cOq cOq Kar‎s‎q‎mm zaTenn...

Gücün Varmı‎‎‎ Sevqilimmm Derin Sularda iNci Tanesi aRamaYa..CesareTin Kaldı‎Ysa Hala ßenle a$kTan KonusmaYa.....

SöyLe Can‎ım Sevqilim HayaT ßize oYun oYnuYor oLabiLirr mi..Yorqun qißi ßi HaLin Varr DuyquLar‎n Kar‎ıs‎ıK oLabiLir mi...

SiL ßa$Tan ßa$LamaK qereK ßazen HaYaT‎ Sı‎fı‎rLamaK...SiL ßa$Tan SevmeK qereK ßazen HerseYii unuTmaK...

ßeni SevmezSen YaqmurLarı‎‎ı Sev..ßulutlar Aqlası‎n..Sen güL Güne$ Doqsun Yeniden..

GidiYorumm Gözümm Ya$Lıı‎‎..Hat‎ıran Var Yüreqime..Sen Sev Yaqmurlar‎‎..YaqmurLarr Yaqsı‎nn üzerimee....

Toz Pemße GeLmi$ti ßana Her$ey...soN SözünLe ßiTTi ßiTTi oNca $ey..€limde DuruyoR soN meKtußun iÇiNde Yaz‎ıyoR soN oYunuN.....

'' оIuЯ наиі саи‎и ςєкєЯ вєиі qצЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаI‎‏т‎Я γокuм аЯт‎к......... ''

I take a look at my life And realize there's nuthin left

©÷°¨¨°÷©©÷°¨¨°÷© Buraya msn Ismi ©÷°¨¨°÷©©÷°¨¨°÷©
.•´¯(_.•´¯(_.•´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`•._)¯`•._)¯`•.
,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-,
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯)
?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•?
_\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_
¤÷°`¯ ¯`°²÷¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=æ¤÷²°`¯ ¯`°÷
(¯`•._(¯`•._(¯`•._( Buraya msn Ismi )_.•´¯)_.•´¯)_.•´¯)
*®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`*
~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~
¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯Buraya msn Ismi¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯
(¯`•.(¯`•.(¯`•.(¯`•.Buraya msn Ismi.•´¯).•´¯).•´¯).•´¯)
¸.•`¯`•.¸¸.•`¯`•Buraya msn Ismi•`¯`•.¸¸.•`¯`•.¸
(¯`•.¸¸.-> °÷ Buraya msn Ismi ÷° <-.¸¸.•´¯)
(`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´)
°•.¸.•°¯°•.¸.•°¯°•.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.•°¯°•.¸.•°¯°•.¸.•°
|!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!|
,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._.,
.,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,.
»»-(¯`•.•´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`•.•´¯)-««
(¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨)
.•`?exy`•..•> Buraya msn Ismi <•..•´?mart`•.
.°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°.
°÷"°¨¨°(_.•´¯`•«¤° Buraya msn Ismi °¤»•´¯`•._)°¨¨°÷
(_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_)
(°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°)
(^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^)
||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯|
²÷÷³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²÷÷³
¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥
MSN nick icin farkl‎ ‏ekiller ...
,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸
•°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•°
~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~
_-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-')'-_°_-')'-_
.o0׳X׳0o. Buraya msn Ismi .o0׳X׳0o.
*-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-*
¸,ר₪ק°`°ק₪ר,¸ (Buraya msn Ismi) ¸,ר₪ק°`°ק₪ר,¸