yeni nickler
1 sayfadaki 1 sayfası
yeni nickler
ÖnemLi DeğiL Kaç Kez YeniLdiğin, ÖnemLi OLan, Kaç YeniLgiden Sonra Yeniden DoğruLabiLdiğindir. . .
ßénim Annem Küçükkén ßiyerim Acıyınca Öpim'dé qécsin Dérdin. . . ' Kalßim acıyo ' aNNé . . .
kalbimm esqii fabriqaaaa yoqq ardıqq o çalışnlarrrr
Hepiniz iLeTiLerim qißisiniz SaDece anlık..
boş resiMler... sen yksun... o üsden bos sanırsam... artıq usat elİni qie ösel insan qurtar bni..!!
ataRım OyuncakLarı önüM€ oynaRım kénd!mLe né kazanıRım né kayßédéR!m sawa$ıRı
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye
biRaz kaLbim kıRık oLabiLiR ama yanımda azda oLsa yapı$tıRıcım vaR...
KıRıLaN hAyaaLer mİ BatTI Elİne??
gözya$Larım a$ındırır mı yüreimi ..? giderkn "o" nu da aLıp götürür mü bnden
''phéN héP saq TaraFıma Dönüq yaDaRım qaLßimDéqi >>$Hén<< é$iLMé Diéé....HéR$éY'm''
buraLardan qitme.. buraLar qitsin.. SEN qitme.. qitmek çözecekse.. biri qidecekse.. buraLar qitsin SEN qitme..
ßénim Annem Küçükkén ßiyerim Acıyınca Öpim'dé qécsin Dérdin. . . ' Kalßim acıyo ' aNNé . . .
kalbimm esqii fabriqaaaa yoqq ardıqq o çalışnlarrrr
Hepiniz iLeTiLerim qißisiniz SaDece anlık..
boş resiMler... sen yksun... o üsden bos sanırsam... artıq usat elİni qie ösel insan qurtar bni..!!
ataRım OyuncakLarı önüM€ oynaRım kénd!mLe né kazanıRım né kayßédéR!m sawa$ıRı
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye
biRaz kaLbim kıRık oLabiLiR ama yanımda azda oLsa yapı$tıRıcım vaR...
KıRıLaN hAyaaLer mİ BatTI Elİne??
gözya$Larım a$ındırır mı yüreimi ..? giderkn "o" nu da aLıp götürür mü bnden
''phéN héP saq TaraFıma Dönüq yaDaRım qaLßimDéqi >>$Hén<< é$iLMé Diéé....HéR$éY'm''
buraLardan qitme.. buraLar qitsin.. SEN qitme.. qitmek çözecekse.. biri qidecekse.. buraLar qitsin SEN qitme..
1 sayfadaki 1 sayfası