Genç Nesil >>Gençlerin Yeni Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dewam xD xD

Dewam xD xD Empty Dewam xD xD

Mesaj tarafından Thinq_SnooPy Paz Mayıs 11, 2008 11:33 am

Sende Siyaha İhanet Et Gülüm ßende Matem KaLıCak .

Oy tombUlUm tOmBuLuM YoLdAn GeLdiM yOrGuNuM...

dünyayı yanağından öpecem..Hepimiz tek kanatlı melekleriz. Ancak birbirimize sarılırsak uçabiliriz

Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur .

Ben UmuTLaRıMı Boş KoVanLaRa doLduRdum...AcemidiR aLdığım NişaNLaR,Ben heR aŞKta KenDimi vuRuRum1..

Getir ulan ! ******* Sattımın dunyası.Polis mi geLicek Jandarma mı? Bir kac tek İkramla gonullerini Alırım tenezzül edip istanbul valisi $ereflendirseler Bir iki toka ile i$i geçistiririm.Herzaman vilayetlerde $anpanya içilmez ya.yAsaktan sonra rakılar ne Hale geldi Tatsında anlasın görevliler

AzraiL Pazar: Günü Canimi aLacakmi$!.. Pazartesi: SevgiLimi Kayßettim, saLi: aiLemi, Çar$amßa: hayaLLerimi, Per$embe: ya$ama Sevnicimi, 13,0Cuma: Dayanma GüCümü. ßuGün Cumartesi: Yarin Kar$iLa$icaz. Kayßedecek neyim kaLdi??

ñ£ IcIñ yæ$ædIgImI bILmIyørSam b1r HIC IcIñ ÖLÜrüm ..!

vRµhµmµ $éytan'a Sattım $imd¡'1 dEL¡ Çøcµqµm Günah'Lara H¡zmét éd¡yørµm, Had¡ qeL Dµrdµr ßen¡ EnqéLLer Køy Önüme, Vazqéç dE

µmµtLârâ kânmâ, µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr. hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr ...

Ocb ,RızLa , Hayat AkıyoR hızLa . . !

öLüm Çaresiz KaLip ÇigLikLar Atti Arkamizdan ..

KayßoLsam... hiÇ oLsam... yada ... hiÇ oLmasam .. ?

FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ?

Sen mi vardın $imdiye dek ? TEK tabancada ya$ar bu yûrek!.

însânı yâ$âtân hâyâllêrî, ôldûrên îsê gêrçêklêrî...

:ßuqün Søn. ß¡r yarIñ yøk. Dûnûmûz zâtên kâybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLmâ vâkt¡ gêLdî. Gêr¡dê qâLâñ, Søñ ß¡r høS¢âqâL d¡Lêq¡ .

Ben ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsun..

Geçmişini ''Inkâr'' & ''Ihmâl'' Edenlerin Geleceği ''Inşâ'' Etmesi Mümkün Olabilir mi ¿

Mâzérét Gôt qißidir Hérkézdé ßuLuñu®!!!

Kârânlîğîn pêzêvênk ølûp yâlnîzlîğî bânâ sâtmâsînâ, yâlnîzlîğîn ørøspû ølûp bênîmlê yâtmâsînâ, dûşlêrîmîn pîç ølmâsînâ âlîştîm ârtîk..

Bir ki$inin ölümü trajedi, bir milyon ki$inin ölümü ise istatistiktir.

Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım .

Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !

kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén .. wàzqéCd¡m hér$éydén .

ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DüşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yüreğime!

yikildim, yoruldum, varliginla tukendim.

KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık. Yûreğimi ßin parçaya ayırıyør $imdinin içime vuran sancısı...

Yüregimdeki Yagmurlar döküLmeyin gönLümdeki acı döküLmedi ..

Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa..
Thinq_SnooPy
Thinq_SnooPy
Admin
Admin

Kadın

https://gencnesil.catsboard.com

- Similar topics