Beenmenizi umuYorum
1 sayfadaki 1 sayfası
Beenmenizi umuYorum
sevilmeden sewmek waryaaa o daha BETER.....!!!!
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..
Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse.
Kuyruklu yıldızlar vardır;
Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya...
İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç...
Ben gördüm o da sensin Bitanem...
Hep bir yıldız olmanı bekledim.
Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye,
Sonra vazgeçtim,
Yıldız olursan ben ulaşamam diye...
[[YÜREGIN VARSA GEL,,SEVGIN VARSA GEL,,HASRETIN VARSA GELSEVEN INSAN TANIMAZ ENGEL]]
tarifsiz bunalımların, anlamsız krizlerin geldiği bir gün !
ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ
sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor,gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor,yaşayıpta ölmek değil özleyipte görememek zorr!!!!
Dört Duvar Arasında, Neler Neler Var Aklımda, Sana Aşık Olmaya Mı Geldim Dünyaya!!
ŞiMDi BiR MeLeK GeLSe:'DiLe BeNDeN Ne DiLeRSeN'DeSe. 10 KeRe 100 KeRe 1000 KeRe SeNi DiLeRiM
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
Bulutlar yagmasada yağmur yüklüdür sevmesini hissetmesini bilene......
Tanıştığın herkesin birşeylerden korktuğunu, birşeyleri sevdiğini ve birşeyler yitirmiş olduğunu UNUTMA..!!!
Uzaklarda olmak hiçbir zaman unutmak için bahane değildir..
Yaşamak bazen bir dostun gülen gözlerinde bazende uzaktaki sevgilinin taze yüreğindedir....
Aşkımıza nokta koyma sana bir kucak dolusu virgül getirdim....
Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp,iyilik gördüğünde artmayandır.....
Ağlama! Gözlerine yaş değmesin.Gül! Dudaklarından tebessüm eksilmesin.Sev! Kalbinden yerim silinmesin.Unutma! Sen sadece benimsin.
K?nd¡n¡z¡ PáháLı Zánn?tm??¡n,H?p¡n¡z¡n !nd¡r¡mL¡ GunL?r¡n¡ ß¡L¡?ørµm ...
Hayat Yalansa Gercek Sen Ol…!!!
seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa degiller…...
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..
Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse.
Kuyruklu yıldızlar vardır;
Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya...
İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç...
Ben gördüm o da sensin Bitanem...
Hep bir yıldız olmanı bekledim.
Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye,
Sonra vazgeçtim,
Yıldız olursan ben ulaşamam diye...
[[YÜREGIN VARSA GEL,,SEVGIN VARSA GEL,,HASRETIN VARSA GELSEVEN INSAN TANIMAZ ENGEL]]
tarifsiz bunalımların, anlamsız krizlerin geldiği bir gün !
ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ
sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor,gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor,yaşayıpta ölmek değil özleyipte görememek zorr!!!!
Dört Duvar Arasında, Neler Neler Var Aklımda, Sana Aşık Olmaya Mı Geldim Dünyaya!!
ŞiMDi BiR MeLeK GeLSe:'DiLe BeNDeN Ne DiLeRSeN'DeSe. 10 KeRe 100 KeRe 1000 KeRe SeNi DiLeRiM
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
Bulutlar yagmasada yağmur yüklüdür sevmesini hissetmesini bilene......
Tanıştığın herkesin birşeylerden korktuğunu, birşeyleri sevdiğini ve birşeyler yitirmiş olduğunu UNUTMA..!!!
Uzaklarda olmak hiçbir zaman unutmak için bahane değildir..
Yaşamak bazen bir dostun gülen gözlerinde bazende uzaktaki sevgilinin taze yüreğindedir....
Aşkımıza nokta koyma sana bir kucak dolusu virgül getirdim....
Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp,iyilik gördüğünde artmayandır.....
Ağlama! Gözlerine yaş değmesin.Gül! Dudaklarından tebessüm eksilmesin.Sev! Kalbinden yerim silinmesin.Unutma! Sen sadece benimsin.
K?nd¡n¡z¡ PáháLı Zánn?tm??¡n,H?p¡n¡z¡n !nd¡r¡mL¡ GunL?r¡n¡ ß¡L¡?ørµm ...
Hayat Yalansa Gercek Sen Ol…!!!
seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa degiller…...
1 sayfadaki 1 sayfası